Saturday, 29 November 2014

#MLM2014 : Shiro Perlekeh Pasukan Bola Sepak Negara?Minggu ketiga Maharaja Lawak Mega 2014 (MLM2014) menampilkan tema Retro. Tapi, entah kenapa hampir kesemua persembahan kurang menyengat. Korang rasa tak apa yang kami rasa?

Yang paling kami hampa, bila kumpulan yang dijangka menampilkan persembahan terbaik, tak berjaya membuatkan kami gelak terbahak-bahak.

Juri pun macam serius je berikan komen. Semua setuju bahawa tema kali ini agak berat. Tapi, kalau korang perasan, persembahan Shiro betul-betul mencuri perhatian.
Samurai tersingkir di minggu ke-3

Bukan kerana kelakar, tapi sesetengah peminat beranggapan kumpulan Shiro memperlekehkan pasukan bolasepak negara. Aik, apa sudah jadi?

Bila kami intai laman Facebook rasmi MLM2014, ada yang bersetuju dengan juri bahawa bola sepak merupakan perkara sensitif. Iyalah, isu bola kan tengan ‘panas’ sekarang ni.Namun, dari sudut lain, sebenarnya persembahan Shiro telah mengembalikan nostalgia pemain bola sepak negara yang mungkin kita sendiri sudah terlupa akan kewujudan mereka.

Tapi, pendapat masing-masing kan? Ada juga peminat yang tetap merasa terhibur dengan persembahan dua sahabat ini. Apapun, jom kita recap balik persembahan sebentar tadi dengan foto-foto menarik. Layan~
Semuanya di POTPETAJE....!!!

SUKA ARTIKEL INI??? Sila LIKE atau SHARE..!!!

1 comment: